FARSANG ÉS VALENTIN

 

Vágykeltő zeller krémleves kaviárral      

Wishfully celery cream soup with caviare

Die Selleriensuppe mit dem Kaviar macht es Lust

990 Ft

Kardra húzott Sztroganov vajas miniburgonyával 

Skewered beef in Sztroganov style buttered mini potatoes

Das gespiestene Rindfleisch nach Sztroganov Art mit den mini Kartoffeln

3990 Ft

Lazac steak lime-mal és gyömbérrel cukorborsó ágyon mézes-paszternákkal 

Salmon steak with lime and ginger served on sugar-pea with honey parsnip

Lachsfilet mit dem Lime und Ingwer serviert auf der Kefe mit dem Honig-Pastinaken

3290 Ft

Szívrabló szüzecske nyársra húzva farsangi édes-chilis gyümölcsökkel és röszti falatokkal

„Heart robber” on a spit garnished by sweet-chili carneval fruits and rösti potatoes

„Herzräuberspiess” mit den süssen-chili Karnevalfrüchte und Röstikartoffeln
2990 Ft

Csokoládé szuflé szamóca velővel és vanília fagylalttal (min. 15 perc) 

Chocolate soufflé with strawberry chutney and vanilla ice (cca. 15 min.)

Das Schokoladensouffle mit dem Erdbeerenchutney und dem Vanilleeis (ZK. 15. Min.)

1490 Ft

 

Forst-Ház Étterem és Kávézó, 3300 Eger, Dobó tér 1. Tel./Fax: 06 36 311 587, 06 30 507 5077
e-mail: forsthaz@forsthaz.hu Nyitva tartás: V-Cs 10.00 - 22.00 P-Szo 10.00 - 24.00