VADAK – WILD DISHES - WILDGERICHTE
Vaddisznópörkölt házi galuskával1,3,9,LM Wild boar stew with home made noodles Ebergulasch mit dem Nockerln |
2990 Ft |
Vaddisznó gerinc grillezve korianderes besamellel és vaslapos csicsókával1,7,9 Grilled wild boar tenderloin with white sauce with coriander served by Croquette Der gegrillte Eberlendenbraten mit der Beschamelsosse mit Koriander serviert mit dem Krocket |
4990 Ft |
Vaddisznó szűzpecsenye aszalt gyümölcsös lapcsánkával, sült almával1,LM Grilled wild boar tenderloin with dried fruits made crispy potatoe and baked apple Der gegrillte Eberlendenbraten mit dem Trockenobst gemachten Kartoffelkroquetten, dem Backapfel |
4990 Ft |
Vaddisznósült vadas mártással, bacon-ben sült nokedlivel1,7,9 Baked wild boar with gamy sauce and noodles Der Backeber mit den Wildsosse und Nockerln |
3490 Ft |
Harcsafilé fokhagymával grillezve serpenyős zöldségekkel4,GM,LM Grilled Catfish fillet with garlic garinshed by griddled vegetables Gegrilltes Welsfilet mit dem Knoblauch und Gemüse vom Tiegel |
2390 Ft |
Serpenyős vaddisznó java vele sült céklával és batátával1,9,LM In wok made wild boar with beetroot and Batata In der Kaserolle gemachte Eber mit der Rotebete und dem Batata |
3490 Ft |
Szarvascomb áfonyás Burgundi mártásban burgonya krokettel1,9,LM Leg of deer in cranberry-Burgundy sauce and Croquetten Hirschkeule in Heidelbeersoße nach Burgunder Art, mit den Croquetten |
3290 Ft |
Szarvas szeletek salátahagymás rókagomba raguval és pirított knédlivel1,3,7,10 Leg of deer slices with Charlotte onion-chanderelle ragout and roasted dumplings Hirschkeulescheiben mit den Pfefferlinragout mit dem Charlottezwiebeln und gerösteten Knödeln |
3290 Ft |
Forst-Ház Étterem és Kávézó, 3300 Eger, Dobó tér 1. Tel./Fax: 06 36 311 587, 06 30 507 5077
e-mail: forsthaz@forsthaz.hu Nyitva tartás: V-Cs 9.00 - 22.00, P-Szo 9.00 - 22.30