TRADÍCIONÁLIS ÉTELEK – TRADITIONA

Füstölt csülkös házi bableves tejfellel1,7,9       

Home made Hungarian bean soup with smoked trotters and sour creme

Die hausgemachte Bohnensuppe mit dem Rauchhaxen und die Sauersahne

1690  Ft

Szűzérmék Kedvessy módon készítve házi galuskával (kapros paprikás mártás, libamáj, gomba)1,7      

Pork tenderloin in Kedvessy style with noodles (paprika sauce with dill, goose liver and mushrooms)

Das Lendenbraten nach Kedvessy Art mit den Nockerln (Paprikasosse mit dem Dill, Gansleber, Pilz)

3990 Ft

Rántott borjúláb rósejbnivel és tartármártással1,3,7     

Breaded veal leg with chips and tartar sauce

Gebackenes Kalbsbein mit Rohscheiben und Tartaren-Sauce
2390 Ft

Vaslapos csülökszeletek káposztás sztrapacskával1,3,LM     

Smoked trotters slices from the grill plate with cabbage potatoe noodles

Die Rauchhaxenscheiben vom Rostplatte mit dem Kohlstrapatschka

2790 Ft

Békacomb rántva pirított petrezselymes burgonyával1,3,LM             

Deep fried frog’s leg  with roasted parsley potatoes                         

Panierte Forschschenkel mit den gerösteten Petersilienkartoffeln

3590 Ft

Erdélyi fatányérosGM,LM       

(bélszín, csirkemell, füstölt csülök, kakastaréj, sült hagyma, steakburgonya, házi savanyúság)
Mixed grill from „Erdély” on a wood plate                                                                                                   

(beef tenderloin, chicken breast, smoked forleg ham, cockscomb, grilled onion, steak potato, home meade pickles)

Holzplatte auf Siebenbürger Art                                                                               
(Lendenbraten, Hühnerbrust, Rauchschale, gerillten Zwiebel, Hahnkamm, Steakkartoffeln, hausgemachten Säure)

2790 Ft

Forst-Ház Étterem és Kávézó, 3300 Eger, Dobó tér 1. Tel./Fax: 06 36 311 587, 06 30 507 5077
e-mail: forsthaz@forsthaz.hu Nyitva tartás: V-Cs 10.00 - 22.00, P-Szo 10.00 - 22.30