TRADÍCIONÁLIS ÉTELEK – TRADITIONA
Füstölt csülkös házi bableves tejfellel1,7,9 Home made Hungarian bean soup with smoked trotters and sour creme Die hausgemachte Bohnensuppe mit dem Rauchhaxen und die Sauersahne |
1690 Ft |
Szűzérmék Kedvessy módon készítve házi galuskával (kapros paprikás mártás, libamáj, gomba)1,7 Pork tenderloin in Kedvessy style with noodles (paprika sauce with dill, goose liver and mushrooms) Das Lendenbraten nach Kedvessy Art mit den Nockerln (Paprikasosse mit dem Dill, Gansleber, Pilz) |
3990 Ft |
Rántott borjúláb rósejbnivel és tartármártással1,3,7 Breaded veal leg with chips and tartar sauce Gebackenes Kalbsbein mit Rohscheiben und Tartaren-Sauce |
2390 Ft |
Vaslapos csülökszeletek káposztás sztrapacskával1,3,LM Smoked trotters slices from the grill plate with cabbage potatoe noodles Die Rauchhaxenscheiben vom Rostplatte mit dem Kohlstrapatschka |
2790 Ft |
Békacomb rántva pirított petrezselymes burgonyával1,3,LM Deep fried frog’s leg with roasted parsley potatoes Panierte Forschschenkel mit den gerösteten Petersilienkartoffeln |
3590 Ft |
Erdélyi fatányérosGM,LM (bélszín, csirkemell, füstölt csülök, kakastaréj, sült hagyma, steakburgonya, házi savanyúság) (beef tenderloin, chicken breast, smoked forleg ham, cockscomb, grilled onion, steak potato, home meade pickles) Holzplatte auf Siebenbürger Art |
2790 Ft |
Forst-Ház Étterem és Kávézó, 3300 Eger, Dobó tér 1. Tel./Fax: 06 36 311 587, 06 30 507 5077
e-mail: forsthaz@forsthaz.hu Nyitva tartás: V-Cs 9.00 - 22.00, P-Szo 9.00 - 22.30